Aktiviteetit | Luoto Kuopio

Tervetuloa Luodolle! | asiakaspalvelu@luotokuopio.fi |  +358 41 3190 181 

luodon aktiviteetit

Järvielämysten Luoto

Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna

Luoto on järvielämysten koti!

Luoto tarjoaa Kallaveden äärellä unohtumattomia järvielämyksiä paikallisille ja matkailijoille kesästä 2023 eteenpäin. Tutustu tarjontaamme ja varaa seikkailusi nyt Johku-palvelun kautta. 

Ohjattu E-Foil 

Tästä ei vesiurheilu enää eksoottisemmaksi men! Kantosiipi ja tehokas moottori nostavat sinut aina 80 cm korkeuteen asti vedenpinnan yläpuolelle ja työntävät huimaan 42 km/h tuntivauhtiin. E-Foilin kyydissä tunnet lentävästi vesilinnun lailla, jonka menoa eivät isommatkaan aallot häiritse. Kuinka kauan sinä pysyt laudan päällä? Tule ja testaa!

40 € / 30 min

SUP-lautavuokraus

Suuren suosion saavuttanut suppailu eli Stand Up Paddling saatavilla nyt myös Luodolta! Tule sinäkin kokeilemaan tätä huikean hauskaa lajia yksin tai ystävien kanssa. Suppailuseikkailut kutsuvat mukaan Kallaveden selälle suoraan edessämme olevalta laiturilta. SUP-vuokran hinta sisältää laudan, melan, kelluntaliivit, turvaohjeet sekä halutessasi myös märkäpuvun. 

alkaen 20 € / tunti 

Sähköinen jettilauta

Onko SUP-lauta liian rauhallinen sinulle? Kokeile jettilautaa ja kiidä vetten päällä jopa 35 kilometrin tuntinopeudella! Turbiinimoottorilliset laudat tehokkaan akun avulla antavat sopivan vauhdin hurman vaativammallekin hurjapäälle. Jettilautailu on tämän kesän kuumimpia uutuuksia näillä leveysasteilla. Peruslauta soveltuu max 80kg painaville ja sporttilauta jopa 90kg painaville. Akun kesto vaihtelevilla nopeuksilla on noin 40min. Vuokrahintaan kuuluvien kelluntaliivien käyttö on kaikille pakollista jettilautailun aikana. 

40 € / 30 min