Black-week

Tervetuloa Luodolle! Katso Luodon poikkeukselliset aukioloajat tästä

Luodon Black Week räjäyttää ensimmäistä kertaa!

BLACK WEEK

Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna

Luodon Black Week räjäyttää ensimmäistä kertaa!

Kuopion Luodon Black Week on jotain ihan muuta. Vaihtuvat tarjouksemme kiihtyvät viikon mittaa ja viikonlopuksi lisäämme löylyä ihan kunnolla! Ole siis valmiina, sillä etumme vaihtuvat päivittäin ja viikonloppuna tulemme julkaisemaan jotain aivan uutta. 

Viikonlopun parhaat tarjoukset on nyt julkaistu!

Tarjouksia on rajoitettu määrä. Tilaa uutiskirje nyt ja saat jatkossakin parhaat tarjoukset ensimäisenä.

Tilaa Uutiskirje

 

Vuoden saunapassi & Saunaklubin jäsenyys hintaan 
149 € (norm. 790 €)


Tätä tarjousta ei voi ohittaa! Vuoden saunapassilla saunot niin paljon kuin haluat ja silloin kuin haluat - kokonaisen vuoden edestä löylyjä nyt vain 149 € hintaan. 
Saunapassin Black Weekend -tarjoushinta nousee aina myyntimäärän mukaan, joten olethan nopea!

Tämän tarjouksen ostavat henkilöt pääsevät myös osaksi odotettua Luodon Saunaklubia - eli liittyvät meidän sisäpiiriimme. Luodon Saunaklubin jäsenet tulevat saamaan tulevaisuudessakin heille räätälöityjä etuja ja ennakkotietoa tarjouksista. Klubilaiset liitetään omalle uutiskirjelistalle, jonka kautta tiedotamme vaihtuvista eduista ja tarjouksista. 

Tervetuloa sisäpiiriimme! 

 

Lahjakortit -50%

Perjantaista maanantaihin voit ostaa Luodon lahjakortit - 50 % alennuksella! Kyllä, kuulit aivan oikein. Tämä jos joku on selvää säästöä. Osta 100 euron lahjakortti ja maksa vain 50 euroa. Näitä tarjouksia on rajallinen määrä, joten olethan nopea!

Läheisten tai työntekijöiden joululahjat, syntymäpäivä ja muut muistamiset - nyt kannattaa hankkia kaikki kerralla!

Lahjakortti on voimassa vuoden 2024  ja se on käytettävä kertaostona. Lahjakortti ei sovellu alennustuotteisiin ja se on voimassa vain paikan päällä Luodossa. Lahjakortin voi lunastaa 28.11.2023 alkaen. 

Koko viikon tarjoukset

 

Luodon Black Weekin aikana kaksi henkilöä saunoo yhden hinnalla. Tarjous voimassa koko viikon, joten nyt kaveri mukaan ja kohti lämpimiä löylyjä!

Lauantai

 

Ravintolassamme Luoto-menu -10% alennuksessa, tervetuloa nauttimaan pitkän kaavan mukaan!

Mimosa tarjoushintaan 7 € (sisältää 12 cl proseccoa ja appelsiinimehua).

 

Sunnuntai

Mimosa tarjoushintaan 7 € (sisältää 12 cl proseccoa ja appelsiinimehua).

 

Perjantai-Maanantai - Julkaistu uutiskirjeen tilaajille!

Julkaisemme Black Fridayna huikeita tarjouksia, joita ei kannata ohittaa! Nyt kannattaa olla hereillä esimerkiksi tulevan joulun lahjojen hankkimista ajatellen. Nämä järisyttävät tarjoukset on mahdollisuus avata ennakkoon liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi. Liittymällä saat tarjoukset heti sähköpostiisi!