Joulukauppa-2023

Tervetuloa Luodolle! Katso Luodon aukioloajat tästä

Joulun ikimuistoisimmat elämyslahjat löytyvät Luodosta!

Joulukauppa

Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna

Joulun ikimuistoisimmat elämyslahjat löytyvät Luodosta!

Luodon lahjakauppa ei jätä ketään kylmäksi. Paketoimme palvelumme helposti ostettaviin paketteihin, jotka te voitte napata näppärästi pukinkonttiin suoraan verkkokaupastamme. Parhaimmillaan meidän lahjamme lämmittävät vastaanottajaa vuoden ympäri.

Me uskomme, että parhaat lahjat ovat elämyksiä, jotka jättävät jäljen ja tunteen. 


Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassamme 1.- 24.12.2024 välisenä aikana.

 

Vuoden saunapassi & Saunaklubin jäsenyys hintaan 
199 € (norm. 790 €)

Lahja joka lämmittää takuulla vuoden ympäri? Kyllä, kuulitte aivan oikein. Meidän saunapassimme tuo lämpöä vastaanottajalle vaikka vuoden jokaisena päivänä, aina hänen halutessaan. Saunapassi oikeuttaa pääsyn lämpimien löylyjemme ääreen ja pulahtamaan Kallaveteen vuodenajasta riippumatta. 

Saunapassi joulukaupastamme nyt hintaan 199 € (norm. 790 €). 

Saunapassi oikeuttaa pääsyn saunaan, lisäpalvelut ja erikoissaunat ostettava sekä varattava erikseen.  

Lahjakortit - Lahjaksi elämyksiä

Lahjakortti on aina varma valinta ja meidän lahjakorttimme se kaikista varmin! Lahjakortti ilahduttaa saajaansa kuusi kuukautta ostopäivästä eteenpäin. Valitse summa, jolla haluat hemmotella läheistäsi ja anna hänen päättää mihin se käytetään - sillä vaihtoehtoja meillä täällä aallonmurtajalla riittää.


Lahjakortti käy kaikkiin Luodon palveluihin ja sen voi käyttää osissa tai kertaostona. 

 

Illallispaketit

Lahjaksi yhteistä aikaa ja maistuvia muistoja? Luodon illallispaketit vievät upealla makumatkalle, joka yhdistää laadukkaat lähellä tuotetut raaka-aineet, puhtaat maut ja savolaiset vivahteet suussa sulavaksi kokonaisuudeksi. Nämä paketit sopivat lahjaksi kenelle tahansa!

Luoto-menu on vaihtuva menukokonaisuus, jossa pääosassa ovat tuoreet sesongin raaka-aineet. Menu sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan kahdelle. 

Kokonaisuudella on merkitystä. Menu ja sen makuja tukemaan valittu viinipaketti luovat yhdessä suussasulavan kokonaisuuden, joka jättää taatusti makumuistoja. 

Lämpöä ja makuelämyksiä samassa paketissa! Tämä paketti tarjoilee takuuvarmaa hemmottelua fyysisesti ja henkisesti. Paketilla pääsee nauttimaan löylyistä Luodon Hehku ja Haiku -saunoihin, jonka jälkeen voi jatkaa matkaa jatketaan upeiden makujen parissa. Tai toisinpäin!