Lahjakauppa

Parhaat elämykset on tehty jaettavaksi

Lahjakauppa

Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna

Parhaat elämykset on tehty jaettavaksi - Parhaat lahjat löydät Luodosta!

Meillä aallonmurtajalla hetket ovat parhaita jaettuina yhdessä läheisen kanssa. Haluammekin juhlistaa lähestyvää ystävänpäivää kokonaisen kuukauden ajan tarjouksilla, jotka luovat teille ystävän kanssa jaettavia ikimuistoisia elämyksiä!

Vuoden saunapassi on nyt hankittavissa yhdessä ystävän kanssa hintaan 149 € / kpl, kun tulette ostamaan kaksi saunapassia paikanpäältä samaan aikaan. Saunapasseja tarjolla myös verkosta 14.2 asti alennettuun 199€ hintaan!

Vuoden saunapassin ystävänpäiväkampanja on lunastettavissa vain paikan päältä Luodosta. Tarjous on voimassa 14.2. asti.

Kannattaa katsoa meidän verkkokaupan muutkin elämyslahjat, jotka sopivat jokaiseen juhlan hetkeen ja merkkipäivään! Miltä kuulostaisi esimerkiksi lahjakortti lempeään aamujoogaan? Tai makumatka kahdelle Luoto-menun merkeissä?

 

 

Vuoden saunapassi & Saunaklubin jäsenyys hintaan 
199 € (norm. 249 €)

Lahja joka lämmittää takuulla vuoden ympäri? Kyllä, kuulitte aivan oikein. Meidän saunapassimme tuo lämpöä vastaanottajalle vaikka vuoden jokaisena päivänä, aina hänen halutessaan. Saunapassi oikeuttaa pääsyn lämpimien löylyjemme ääreen ja pulahtamaan Kallaveteen vuodenajasta riippumatta. 

Saunapassi lahjakaupastamme nyt hintaan 199 € (norm. 249 €). Tarjous voimassa 14.2 asti!

Ystävänpäivätarjous - Saunapassi ystävän kanssa 149€/kpl 

Vuoden saunapassi on nyt hankittavissa yhdessä ystävän kanssa hintaan 149 € / kpl, kun tulette ostamaan kaksi saunapassia paikanpäältä samaan aikaan. Saunapasseja tarjolla myös verkosta 14.2 asti alennettuun 199€ hintaan!

Saunapassi oikeuttaa pääsyn saunaan, lisäpalvelut ja erikoissaunat ostettava sekä varattava erikseen.  

Lahjakortit - Lahjaksi elämyksiä

Lahjakortti on aina varma valinta ja meidän lahjakorttimme se kaikista varmin! Lahjakortti ilahduttaa saajaansa kuusi kuukautta ostopäivästä eteenpäin. Valitse summa, jolla haluat hemmotella läheistäsi ja anna hänen päättää mihin se käytetään - sillä vaihtoehtoja meillä täällä aallonmurtajalla riittää.


Lahjakortti käy kaikkiin Luodon palveluihin ja sen voi käyttää osissa tai kertaostona.