Saunan tilat ja palvelut | Luoto Kuopio

Luoto sauna

Saunan tilat
ja palvelut

Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna

Luodon elämykselliset saunat tarjoavat lempeitä löylyjä
aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Luodolta löytyy yhteensä kaksi laadukasta saunaa, joiden lauteille mahtuu mukavasti kerralla yhteensä 25 kylpijää. Kylpyhetken kruunaa pääsy luonnon oma infinity pooliin, Kallaveteen, suoraan saunan yhteydessä olevalta laiturilta. 

Luoto kutsuu tervetulleiksi niin tosisaunojat, nopeat kävijät kuin raukeaa rentoutumista kaipaavat. Meiltä löydät löylyt jokaiseen tarpeeseen. 

Luodolta löytyy kaksi yleistä sekasaunaa, jotka odottavat kävijöitä lauteilleen aina aukioloaikojemme mukaisesti. 

Saunavalikoimassamme on kertalämmitteinen puusauna, Hehku sekä sähköllä lämpeävä, Haiku. Saapuessasi voit ostaa saunarannekkeen ravintolan kassalta, siirtyä kenkänarikan kautta pukuhuoneisiin ja siitä yleisiin saunatiloihin, joissa liikutaan uima-asuun tai pyyhkeeseen kiedottuna. Mikäli omat vermeet jäivät kotiin, vuokraamme kassalta pyyhkeitä ja uikkareita 3 €/kpl.

Saunaranneke tulee ostaa viimeistään tuntia ennen sulkemisaikaa. Saunomisaika on 2h. Saunaan ei tarvitse tehdä erillistä varausta. 

Virkistävät virvoikkeet ja hiukopalat 

Saunan terassille pääset vilvoittelemaan ja Kallaveden luonnollisessa “infinity poolissa” pulahdus on mahdollista ympärivuotisesti. Saunatilamme on anniskelualuetta, joten omien juomien nauttiminen tiloissa on kielletty. Saunan vastaanotolta voit ostaa saunajuomia ja nauttia niitä maisemia ihaillen. 

Huomaathan, että myös keittiömme palvelee saunojia mielellään
ja saunan jälkeen voitkin nauttia upeissa maisemissa vielä monipuolisen lounaan tai herkullisen illallisen.

Tutustu Luodon saunoihin kuvien kautta