Toimitusehdot

Tervetuloa Luodolle! Katso Luodon aukioloajat tästä

Tietoa lahjakortin ehdoista

Lahjakorttiamme ei voi palauttaa. Lahjakorttia ei voi käyttää maksuvälineenä yksityis- tai ryhmätilaisuuksien maksamiseen. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää maksuehdoista, voit tutustua niihin tarkemmin tästä. Reklamaatiot käsittelemme tapauskohtaisesti ja otamme yhteyttä teihin sähköpostilla. Jos sinulle jäi silti jotakin kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä:

Luoto Kuopio / Isompi Visio Oy 3171341-7
sales@luotokuopio.fi

+358 41 3190 181 

 

 Lahjakorttien ja tuotteiden ehdot

Saunapassi

Saunapassilla pääset saunomaan kerran päivässä mukavasti 2 tunnin ajaksi, Luodon aukioloaikoina. Aamu-, ilta-, tai lauantaisauna, aina miten itsellesi sopii. Saunapassi on voimassa 12 kk ostopäivämäärästä alkaen. Saunapassi oikeuttaa vain saunan sisäänpääsyyn. Passi ei oikeuta erikoissaunojen lisäpalveluihin vaan ne on ostettava erikseen. Saunapassi on henkilökohtainen.

Tarjous on voimassa 24.-27.11. välisenä aikana verkkokaupassamme. Tarjoustuotteita on rajallinen määrä ja pidätämme oikeuden tarjoustuotteen hinnan nostamiseen, kun rajoitettu määrä tuotteita ale-hinnoin on myyty loppuun. Pidätämme oikeuden tarjouksen hinnan nostamiseen kampanjajakson aikana.

Huomioithan, että erikoishintaiset saunapassit menevät kaupaksi niin hyvin, että vilkkaimpina aikoina saunoissamme saattaa olla ruuhkaa ja voit joutua odottamaan vuoroasi saunaan. Mutta ei hätää, sillä kyllähän meillä täällä aallonmurtajalle on tilaa ja odotellessa baarin puolella maistuukin raikas juoma!

 

-50% Lahjakortit

Lahjakortti on voimassa vuoden 2024 loppuun ja se on käytettävä kertaostona. Ensimmäinen lunastuspäivä on 28.11.2023.
Lahjakortti ei sovellu alennustuotteisiin. Lahjakortti on vaihdettavissa asiakastilin arvoksi Luodon asiakaspalvelupisteellä. 
Lahjakortilla ei ole palautusoikeutta eikä sitä voida muuttaa rahaksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Lahjakortteja on rajoitettu määrä ja hinnat nousevat asteittan myynnin mukaan. Pidätämme oikeuden tarjouksen hintojen nostamiseen kampanjan aikana.

Jos sinulle jäi jotakin kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä:

Luoto Kuopio / Isompi Visio Oy 3171341-7
sales@luotokuopio.fi

+358 41 3190 181