Luoto Kuopio asiakaspysäköinti

Ajankohtaiset

Luoto Kuopio asiakaspysäköinti

17.5.2023

Satamassa sijaitseva aallonmurtaja kuuluu tällä hetkellä pysäköintikieltoalueeseen ja pysäköinti sallitaan ainoastaan P-liikennemerkillä osoitetuilla pysäköintipaikoilla.

Kuopion satamassa on useita pysäköintialueita, joissa pysäköinti on sallittua tätä varten liikennemerkeillä osoitetuilla pysäköintipaikoilla. Pysäköintipaikkojen ulkopuolella pysäköinti on kielletty ja tästä kertovat myös paikalla olevat pysäköintikieltoalue -liikennemerkit aina tonttiliittymien yhteydessä.

Satamassa sijaitseva aallonmurtaja kuuluu tällä hetkellä pysäköintikieltoalueeseen ja pysäköinti sallitaan ainoastaan P-liikennemerkillä osoitetuilla pysäköintipaikoilla. Aallonmurtajan pysäköintipaikat ovat tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin mm. palveluntuottajien sekä veneilijöiden tavarantoimitusta varten ja siksi paikoilla on 30 minuutin aikarajoitus. Muista siis ilmoittaa pysäköinnin alkamisaika pysäköidessä.

Luoto Kuopio asiakaspysäköinti on kätevintä makasiinirakennusten läheisyydessä olevilla pysäköintialueilla sekä kadunvarsilla niin Kauppakadulla, Tulliportinkadulla kuin kesäaikana myös mm. Satamakadulla. Muista tarkistaa pysäköinnin oikeellisuus paikalla olevista liikennemerkeistä.

Luoto Kuopio sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä aallonmurtajan päässä.

Saattokuljetukset Luodon päärakennukselle on sallittu takseille sekä esimerkiksi invapysäköintioikeutetuille ajoneuvoille. Luodon päärakennuksen välittömästä läheisyydestä löytyy myös 2kpl invapysäköintipaikkaa 30 minuutin pysäköintiajalla. 

Lue kaupungin alkuperäinen ohjeistus täältä: https://www.kuopio.fi/asuminen-ja-ymparisto/liikenne/pysakointi/yleista-pysakoinnista/