Wine & Tapas

Tervetuloa Luodolle! Katso Luodon poikkeukselliset aukioloajat tästä

Tapahtumat

Wine & Tapas

26.10.2023

Wine & Paint 2.12. lauantaina kello 16.00

 

Noora Svärd x Luoto - Wine & Paint 89 €

Sinulla on nyt mahtava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen Luodon inspiroivassa ympäristössä! Workshop on rento ja ennen kaikkea hauska tapahtuma. Voit osallistua työpajaan matalalla kynnyksellä, koska sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta!

Taide -workshopissa maalaamme akryyliväreillä taideteoksen, jonka aiheen voi päättää itse, maalauspohjan koko on 30×40. Noora ohjeistaa värien sekoittamisessa ja näyttää erilaisia tekniikoita, joilla työn voi toteuttaa. Maalaustarvikkeina käytämme monipuolisesti mm. erilaisia siveltimiä ja palettiveitsiä sekä lastoja, sieniä ja muita maalausvälineitä

Hinta sisältää kaikki tarvikkeet, ohjauksen sekä Luodon tapaksia, kaksi lasia italialaisen Zenaton viinitilan viiniä ja mahdollisuuden saunoa tapahtuman jälkeen. (Viinit 2x 12cl)

Zenato on perheomisteinen viinitalo, jonka Sergio Zenato perusti vuonna 1960. Nyt jo edesmennyt Sergio omasi vahvan vision alueen potentiaalista ja nykyisin taloa johtaa hänen lapset Nadia ja Alberto Zenato. Zenaton viinifilosofia nojaa vahvasti oman alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin sekä perinteen kunnioittamiseen, mutta myös jatkuvaan uudistumiseen ja laadun kehittämiseen. Zenaton viinit ovat kansainvälisesti arvostettuja ja viiniasiantuntijoiden ylistämiä. 

Tapahtuma järjestetään Luodon yläkerrassa mahtavissa Kallaveden maisemissa ja varaathan aikaa noin 2.5h. Tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäistä osallistujaa, varaathan paikkasi ennakkoon  tästä.