Hyvinvointi

LUODON hyvinvointi

Rentouttavien elämyksien Luoto

Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna

Luoto on hyvinvointielämysten koti!

Luoto tarjoaa Kallaveden äärellä unohtumattomia hyvinvointielämyksiä paikallisille ja matkailijoille ympärivuoden. 

 

Varaa tästä

 

 

Luodon lempeä aamujooga

Aamujooga on erinomainen tapa herättää keho ja mieli uuteen päivään. Joogan hyödyt ovat moninaiset ja joogan on osoitettu parantavan mm. keskittymis- ja stressinsietokykyä. 

Tervetuloa aloittamaan uusivuosi joogaten. 

Näillä aamujoogatunneilla keskitymme talviseen harjoitukseen. Tunti on rauhallista ja lempeää liikettä, joka hoivaa niin kehoa kuin mieltä. Palauttaa ja tuo levollisuutta. Tunnilla yhdistyvät virtaava Hatha flowjooga sekä pehmeä, hellivä Yin jooga, jotka yhdessä hengitysharjoitusten kanssa muodostavat kokonaisuuden joka ryhdistää, voimistaa ja rauhoittaa. 

Liikkeiden ympärille kietoutuva hengitys tekee harjoituksesta meditatiivisen ja rentouttavan. Liikkeet ovat helppoja, jotka avaavat ja vahvistavat kehoasi lempeästi. Tunti sopii kaikenikäisille etkätarvitse aiempaa kokemusa joogasta.

Aamujoogahetki päätetään lyhyeen äänimaljarentoutukseen vilttien alla. Joogan jälkeen pääset nauttimaan Luodon lempeistä löylyistä omaan tahtiisi. 

Joogan ohjaa Johanna Penttinen - Luontokoto.  Johanna on joogaopettaja, luontaishoitaja & -hieroja sekä life coach-valmentaja. 

Tunnin kesto 75min. Hinta 20€ (sis. aamujoogan, smoothien ja saunarannekkeen)*

Tunnit alkavat klo 10 (ovet avautuvat 15min ennen).

Huhtikuu:
Lauantai 20.4. ja 27.4.
Tiistai 23.4.

Toukokuu:
Lauantai 11.5., 18.5. ja 25.5.
Tiistai 7.5. ja 21.5.

Tunnit ovat varattavissa ravintolan varausjärjestelmän kautta 'Special saunat' kohdasta. Voit maksaa myös joogatunnin liikuntaeduilla: Epassi, Smartum & Edenred. Varaa tässä tapauksessa joogatunti suoraan Luodolta. 

Luodon rentouttavat sointukylvyt

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan äänien lempeästä ja harmonisesta soinnista! Sointukylpy on myötävärähtelyyn, eli resonanssiin ja ääniaaltoihin perustuva syvärentoutusmenetelmä.

Tunnin aluksi kuulet lyhyen johdannon äänimaljojen vaikutuksista sekä esittelyn tunnilla käytettävistä soittimista.

Teemme aluksi muutamia kehoa avaavia ja rentouttavia venytyksiä, jonka jälkeen laskeudutaan lepäämään viltin alle ja saat kuunnella ja tuntea äänten syvärentouttavan vaikutuksen.

Tunnilla soitetaan Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, gongia, kristallimajoja, kelloja ja muita hoitavia soittimia.
Soiton voimakkuus on miellyttävä, ei liian voimakas. Voit vaipua tunnin aikana hyvin rentoutuneeseen tilaan ja jopa nukahtaa.

Muu maailma hiljenee ja unohtuu, ja yhteys omaan itseesi vahvistuu, kehon ja mielen rentoutuessa. Tunnin lopuksi jää aikaa halutessa jakaa kokemuksiaan.

Sointukylvyn vaikutuksia:

Vaikutukset liittyvät kehon normaalin toiminnan palauttamiseen ja epätasapainotilojen korjaamiseen. Äänivärähtelyt huuhtelevat kehon jokaista solua ja tasapainottavat energian virtausta kehosta. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu.
Oksitosiini eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy.

Aivosähkökäyrässä esiintyy enemmän alfa-, theta- ja delta-aaltoja eli aivojen toiminta rauhoittuu lepotilaan, jossa arkiajattelu antaa tilaa alitajunnalle ja oivalluksille. Hermosto ja lihakset rentoutuvat. Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, joka saa kehon "taistele tai pakene" -reaktiot laantumaan. 

Esteet osallistumiselle sydämentahdistin, raskauden ekat 12 vk. Epilepsia.

Meiltä löytyvät kaikki tarvikkeet. Voit kuitenkin ottaa mukaasi pehmuketta selän alle ja lisävilttiä tms. Näin voit rakentaa oman lämpimän rentoutus/unipesän. 

Osallistujia max. 12 henkilöä.

Hinta 45€ (sisältää syvärentouttavan sointukylvyn 75min., kevyen iltapalan sekä mahdollisuuden saunoa)

Sointukylvyn pitää ihana Johanna Penttinen -  Luontokoto. 

Sointukylpy varaukset:
Luoto 0413190181 / asiakaspalvelu@luotokuopio.fi
Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat/erityisruokavaliot.

Tulevat ajankohdat:

Täydenkuun sointukylpy tiistaina 23.4.2024 klo 18