Luodon tarina ja Järvimatkailukeskuksen hanke | Luoto

Luoto

Tarina ja hanke

Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna Ravintola Järvielämykset Sauna

Luoto – pieni kylä veden päällä.

Pohjoinen kansa on vuosisatojen ajan kerääntynyt suurten vesien äärelle. Rakentanut sen rannoille uutta parempaa elämää. Järvi on tarjonnut ravinnon lisäksi vaurautta ja vapautta sekä jatkuvastimuuttuvaa luonnon lumoavaa kauneutta, vuoden jokaisena hetkenä.

Siksi me olemme järvikansaa ja järviluonto on meidän oma aarreaittamme. Me tuomme tämän ikiaikaisen tunteen ja järviluonnon lumovoiman tähän päivään. Kutsumme luoksemme kylään, nauttimaan hyvistä hetkistä. Aitojen makujen, rentouttavien löylyjen ja virkistävien järvikylpyjen huumaavaan tunteeseen.

KJMK

Kuopion järvimatkailukeskus: Hanke 2021–2023

Itäinen Järvi-Suomi yhden katon alla

Kuopion Järvimatkailukeskus, Luoto, on uniikki ja kansainvälinen matkailukokonaisuus, jossa Järvi-Suomen parhaat puolet yhdistyvät lumoavaksi elämykseksi. Suomalainen saunatraditio, monitasoinen hyvinvointi ja Saimaa-Kallaveden alueen järvimatkailu toivottavat tervetulleiksi paikalliset sekä matkailijat läheltä ja kaukaa. Toimintamme perustuu matkailuekosysteemiin, jossa yhdessä alueen monipuolisten palveluyritysten kanssa  luomme uutta, elävöittävää liiketoimintaa.

Kuopion Järvimatkailukeskuksen hanketta rahoittaa Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.